Beton- og støbearbejde

​Byggefirmaet Mogens Lund A/S beskæftiger sig med mange forskellige former for betonarbejde og støbearbejde i hele landet.

Vi udfører in-situ betonarbejde

I tæt samarbejde med forskellige totalentreprenører i hele Danmark, varetager vi opgaver med fundamenter, terrændæk, vægge og dæk som in-situ konstruktioner i erhvervsbyggeri.

Ved at arbejde med in-situ-beton kan vi skabe avancerede og anderledes konstruktioner på byggepladsen, og i samarbejde med bygherre finde den helt rigtige løsning til den pågældende opgave.

Betonstøbning og reparationsopgaver

Vores serviceafdeling udfører alle opgaver inden for traditionelt betonarbejde og kører til opgaver for erhvervskunder i hele landet.

Vi udfører blandt andet disse former for støbe- og betonarbejde:

  • Betonstøbning
  • Støbte belægninger
  • Armering og forskalling
  • Betonvægge
  • Reparation af beton
  • Polering af beton

Uanset om der er tale om mindre betonarbejde eller større betonstøbning i forbindelse med et boligbyggeri, er beton- og støbearbejde en af de vigtigste komponenter i ethvert byggeri. Det kræver derfor en erfaren fagmand.

Hos Byggefirmaet Mogens Lund A/S har vi mange års erfaring inden for såvel almindeligt betonarbejde, samt inden for avanceret støbearbejde. Med en stor faglig viden og dygtige og grundige medarbejdere leverer vi resultater i højeste kvalitet.

Kontakt os gerne på telefon (+45) 97 11 92 82​ eller e-mail post@mogenslund.dk, hvis du søger en erfaren og dygtig samarbejdspartner til at udføre betonstøbning i dit næste projekt, eller hvis du som privat bygherre ønsker et uforpligtende tilbud.