Om Byggefirmaet Mogens Lund A/S

​Byggefirmaet Mogens Lund er et alsidigt byggefirma, der arbejder seriøst med store som små opgaver. Med vore ca. 55 engagerede medarbejdere har vi kapacitet til at arbejde både lokalt og på landsplan.

Vi beskæftiger os med alle former for byggeri, både til erhverv og private, og vi har 45 års erfaring.

Vi følger udviklingen i branchen, og anvender de nyeste produkter og teknikker. Desuden er vi alsidige og prøver gerne kræfter med udfordrende opgaver, hvilket vores mange projekter omkring kunst beviser.

​En aftale er en aftale

​En af hjørnestenene for os er, at vi holder hvad vi lover vores kunder og leverandører. Det er en æressag og et målpunkt på alle vores projekter at vi overholder aftalt pris, tid og kvalitet.

Tillid er noget man gør sig fortjent til

​Vi er stolte af vores tætte relationer med mange totalentreprenører i Danmark, og sætter en ære i at være en foretrukken samarbejdspartner.

Byggefirmaet Mogens Lund er tildelt en grøn smiley. Dermed er vi godt på vej til at leve op til egne målsætninger om at blive en miljø- og klimaorienteret virksomhed fremover.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 11 92 82 for yderligere information eller et uforpligtende tilbud - overalt i landet.

Morgens Lund er tildelt en grøn smiley.
​Dermed er vi godt på vej til at leve op til egne målsætninger om at blive en miljø- og klimaorienteret virksomhed frem over.

​Firmainfo

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14
7400 Herning

​CVR.nr. 10208440

Telefon: 97 11 92 82

E-mail: post@mogenslund.dk

Vi kvalitetssikrer med Ajour

Ajour logoikke i mit hus kampagne logo

Nyheder​

Vi søger en AFDELINGSCHEF - Københavnsområdet

Vi har travlt på Sjælland og søger en afdelingschef – PROJEKTLEDELSE INSITU-BETON.

Bygningskonstruktør/ingeniør, der ønsker et selvstændigt ansvarsområde og ledelsesansvar for byggeaktiviteter øst for Storebælt

Læs mere ​her