Nyt badeværelse hvor der er kælet for detaljen

​Søger du en dygtig murer, der kan stå for alt murerarbejdet i forbindelse med et nyt badeværelse, så kontakt Byggefirmaet Mogens Lund A/S. Vi er beliggende i Herning, men arbejder også i København.

Hvad enten der er tale om et nyt badeværelse til lejligheden, villaen eller butikken, har vi stor erfaring inden for feltet og varetager gerne hovedentreprisen, hvor vi med vores faste samarbejdspartnere sørger for byggeriet fra start til slut. Dermed har du som kunde kun én kontaktperson under hele byggeprocessen.

Alt murerarbejde til nyt badeværelse

Når vi varetager murerentreprisen, står vi for alt inden for støbning og slidlag samt klinker og fliser, ligesom vi også står klar, hvis der skal bygges nye mure op eller laves huller i murværket til et vindue.

Vi sørger naturligvis for, at alt murerarbejdet udføres efter alle gældende lovkrav og regler på området. Alle vores løsninger er gennemtænkte og udføres i tæt dialog med bygherre, så vi kan sikre et tilfredsstillende resultat og et nyt badeværelse, der stemmer overens med kundens ønsker og krav.

Vi leverer til tiden

Vi går ind for ordholdenhed, og ser det som en æressag, at det nye badeværelse leveres i den højeste kvalitet, hvorfor vores mål altid er at levere alle opgaver til den aftalte tid, den aftalte pris og med vores kunders behov for øje.

Kontakt Byggefirmaet Mogens Lund A/S på telefon 97 11 92 82 eller e-mail post@mogenslund.dk for professionel hjælp til et nyt badeværelse i Herning eller København.

​Firmainfo

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14
7400 Herning

​CVR.nr. 10208440

Telefon: 97 11 92 82

E-mail: post@mogenslund.dk

Vi kvalitetssikrer med Ajour

Ajour logoikke i mit hus kampagne logo

Nyheder​

Vi søger en AFDELINGSCHEF - Københavnsområdet

Vi har travlt på Sjælland og søger en afdelingschef – PROJEKTLEDELSE INSITU-BETON.

Bygningskonstruktør/ingeniør, der ønsker et selvstændigt ansvarsområde og ledelsesansvar for byggeaktiviteter øst for Storebælt

Læs mere ​her