Murerarbejde til både private og erhverv

​Hos Byggefirmaet Mogens Lund A/S varetager vi alle typer opgaver inden for murerarbejde.

Stort og småt murerarbejde

Vi er et alsidigt murerfirma, der på den ene front samarbejder med store landsdækkende entreprenørvirksomheder, hvor vi står som underentreprenør på alle store mureropgaver inden for betonarbejde og støbearbejde. Her udfører vi fundamenter og terrændæk og andet murerarbejde i forbindelse med nye byggeprojekter. Vi er beliggende i Herning, men udfører også opgaver i København.

På den anden side er vi også et alsidigt servicefirma, der varetager alle mindre former for reparationsopgaver og nybyggeri inden for murerarbejde. Vi har fast fire mand, der kører ud til hele Herning og omegn samt København og foretager alt inden for vores spidskompetencer.

Kvalitetsbevidst murerarbejde udføres

Hvad enten vi kører ud til mindre opgavereller varetager større entreprisearbejde, er du som kunde garanteret et kvalitetssikret resultat.​

Alle vores medarbejdere har et stort fokus på at levere et resultat, de kan stå inde for med deres faglige stolthed. Hos os er murerarbejde en tillidssag, hvorfor det også bliver et målpunkt, at vi overholder alle indgåede aftaler om leveringstid, pris og kvalitet på alle vores projekter - store som små.

​Vores spidskompetencer:

  • Facaderenoveringer og fugearbejde
  • Renovering af badeværelser
  • Flise- og klinkearbejde
  • Ombygninger og tilbygninger
  • Støbearbejde og betonarbejde
  • Tagrenoveringer

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 11 92 82, hvis du ønsker mere information omkring vores arbejde - alternativt på e-mail til post@mogenslund.dk.

​​

​Firmainfo

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14
7400 Herning

​CVR.nr. 10208440

Telefon: 97 11 92 82

E-mail: post@mogenslund.dk

Vi kvalitetssikrer med Ajour

Ajour logoikke i mit hus kampagne logo

Nyheder​

Vi søger en AFDELINGSCHEF - Københavnsområdet

Vi har travlt på Sjælland og søger en afdelingschef – PROJEKTLEDELSE INSITU-BETON.

Bygningskonstruktør/ingeniør, der ønsker et selvstændigt ansvarsområde og ledelsesansvar for byggeaktiviteter øst for Storebælt

Læs mere ​her