Betonarbejde og betonstøbning til små og store mureropgaver

​Byggefirmaet Mogens Lund A/S beskæftiger sig med mange forskellige former for betonarbejde og støbearbejde, både i Herning og i København.

Vi udfører in situ betonarbejde

I tæt samarbejde med forskellige totalentreprenører i hele Danmark, varetager vi opgaver med fundament og terrændæk, i såvel erhvervsbyggeri som privat boligbyggeri.

Når vi udfører betonstøbning i forbindelse med disse typer byggerier, foregår det altid som støbearbejde, da vi arbejder med in situ-beton, der bliver støbt på stedet.

Ved at arbejde med in situ-beton kan vi skabe avancerede og anderledes konstruktioner på byggepladsen, og i samarbejde med bygherre finde den helt rigtige løsning til den pågældende opgave.

Betonstøbning og reparationsopgaver

Vores serviceafdeling udfører alle opgaver inden for traditionelt betonarbejde, og kører til opgaver for private kunder og erhvervskunder i hele Herning og omegn samt København.

Vi udfører blandt andet disse former for støbe- og betonarbejde:

  • Betonstøbning
  • Støbte belægninger
  • Armering og forskallinger
  • Betonvægge
  • Reparation af beton


Uanset om der er tale om mindre betonarbejde eller større betonstøbning i forbindelse med et boligbyggeri, er beton- og støbearbejde en af de vigtigste komponenter i ethvert byggeri. Det kræver derfor en erfaren fagmand.

Hos Byggefirmaet Mogens Lund A/S har vi mange års erfaring inden for såvel almindeligt betonarbejde, samt inden for avanceret støbearbejde. Med en stor faglig viden og dygtige og grundige medarbejdere leverer vi resultater i højeste kvalitet.

Kontakt os gerne på telefon 97 11 92 82​ eller e-mail post@mogenslund.dk, hvis du søger en erfaren og dygtig samarbejdspartner til at udføre betonstøbning i dit næste projekt, eller hvis du som privat bygherre ønsker et uforpligtende tilbud.

​​

​Firmainfo

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14
7400 Herning

​CVR.nr. 10208440

Telefon: 97 11 92 82

E-mail: post@mogenslund.dk

Vi kvalitetssikrer med Ajour

Ajour logoikke i mit hus kampagne logo

Nyheder​

Vi søger en AFDELINGSCHEF - Københavnsområdet

Vi har travlt på Sjælland og søger en afdelingschef – PROJEKTLEDELSE INSITU-BETON.

Bygningskonstruktør/ingeniør, der ønsker et selvstændigt ansvarsområde og ledelsesansvar for byggeaktiviteter øst for Storebælt

Læs mere ​her