BECOSAN® Polerede Industri Betongulve

BECOSAN® Polerede Betongulve
Polerede beton-gulve er som sådan ikke noget nyt og man har faktisk kunne slibe og polere beton gulve i mere end 25 år. Men først nu er det med BECOSAN® systemet en mulighed at behandle store overflader til industrien, da dette system gør at man kan behandle ca 10 gange så mange m2 i forhold til gammeldags slibning, på samme tid, og dette gør så at prisen også er ca. 1/10 af hvad det tidligere har kostet.

BECOSAN® - Et gulv der bare performer !

  • Markant lavere vedligeholds-omkostninger & Nem rengøring
  • Enorm slidstyrke
  • Høj reflektion - Giver store besparelser på el
  • Ingen støv-gener
  • Ingen dæk-spor
  • Skrid-sikkert i henhold til EU Normer - DIN 51131
  • Vand & Olie indtrængen reduceret med mere end 90% (DIN 52617, DIN EN 150 15148)

Hvordan gør vi?
Mogens Lund A/S sliber den mikroskopiske ruhed af overfladen på betongulvet og påfører samtidigt BECOSAN® beton-hærder, som trænger dybt ned i betonen og reagerer med den frie kalk i overfladen. Dette gør at der ikke længere presses beton-støv igennem overfladen (støv) og giver samtidigt en tættere og mere kompakt gulv-overflade, som er langt mere resistent mod stød og vibrationer, som et normalt industrigulv udsættes for dagligt. I polerings-fasen tilsættes ligeledes BECOSAN® Protective Sealer, som gør at penetration af olie, vand og andre kontaminanter har svært ved at penetrere overfladen - typiske problemer som gør at et beton-gulv nedbrydes hurtigere. Efter behandling har man et støvfrit gulv som er mere end 400% stærkere end ubehandlet beton.

Man kan vælge mellem 3 forskellige overflade looks:

  • Basic Mat - En mat overflade som er nem at vedligeholde, da den mikroskopiske ruhed er fjernet og derefter påført BECOSAN® betonhærder og BECOSAN® Protective Sealer. En billig løsning, som nedbringer vedligeholds-omkostninger.
  • Semi-Glans - Ligesom Basic Mat, og som navnet antyder, så har vi her en overflade, som har en fin reflektions-værdi, er beskyttet med BECOSAN® beton-hærder & BECOSAN® Protective Sealer, som gør gulvet støvfrit og ekstra stærkt.
  • Høj-Glans - Samme proces som både Basic Mat og Semi-Glans, men hvor vi her giver gulvet 2 ekstra slibninger samt polering, som får gulvet til at fremstå med meget høj glans - typisk så høj at man kan spejle sig i gulvet. Super nemt at rengøre og reducerer vedligeholdsomkostninger markant. Den høje reflektions-værdi i gulvet gør, at der ligeledes er store besparelser i El og derved reduktion i Co2 udledning, så det er også et miljø-venligt produkt. Dette er industri-gulvets Rolls Royce men til en pris som på en Skoda!


BECOSAN® BETYDER LAVE VEDLIGEHOLDS-OMKOSTNINGER OG ER EN OMKOSTNINGS-EFFEKTIV INVESTERING FOR DIN VIRKSOMHED!

Omfattende forbedring af gulvets generelle livs-cyklus (holder længere), nemt at rengøre - også fra problematiske dækspor fra trucks, og vil ikke afskalle ligesom maling & epoxy gulve over tid.

BECOSAN® ER HOLDBART

Det er ikke kun gulvets udseende der forbedres markant. Også gulvets hårdhed forøges væsentligt og slidstyrken er uden side-stykke.


BECOSAN® PASSER PÅ MILJØET!

Et bæredygtigt og miljø-rigtigt gulv-valg, som benytter sig udnytter materialer som allerede er tilstede i betonen. Vi bruger udelukkende vandbaserede kemikalier uden tilsætning af miljø-skadelige tilsætnings-stoffer. Ligeledes giver den blanke overflade en markant besparelse i el-forbruget og derved mindre Co2 udledning - Tænk på hvor mange kilo-watt der brændes unødigt af i moderne industri idag - BECOSAN® hjælper til at reducere dette.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en gennemgang af dine faciliteter. Er du interesseret kan vi også lave en prøve på dit gulv, så du kan se forskellen.

​Firmainfo

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14
7400 Herning

​CVR.nr. 10208440

Telefon: 97 11 92 82

E-mail: post@mogenslund.dk

Vi kvalitetssikrer med Ajour

Ajour logoikke i mit hus kampagne logo

Nyheder​

Vi søger en AFDELINGSCHEF - Københavnsområdet

Vi har travlt på Sjælland og søger en afdelingschef – PROJEKTLEDELSE INSITU-BETON.

Bygningskonstruktør/ingeniør, der ønsker et selvstændigt ansvarsområde og ledelsesansvar for byggeaktiviteter øst for Storebælt

Læs mere ​her